Захист прав працівників

Захист прав працівників

Захист прав працівників

 

Причини порушення прав працівників можуть бути різними, але, незалежно від обґрунтованості таких причин, у працівника є законне та беззаперечне право на захист своїх інтересів.


Несумлінні роботодавці не виплачують заробітну плату, пояснюючи це відсутністю коштів через зменшення продажів, необхідність першочергової оплати постачальникам тощо. Адвокатське об’єднання Пленум звертає увагу, що Ваше право отримувати плату за працю вчасно та в повному розмірі захищено законом.

Зокрема, статтею 24 Закону України «Про оплату праці» передбачено, що

«своєчасність та обсяги виплати заробітної плати працівникам не можуть бути поставлені в залежність від здійснення інших платежів та їх черговості.»

При цьому, у разі затримки, Ви вправі не лише вимагати виплати зарплати в повному обсязі, а й, додатково, компенсацію у зв’язку з таким порушенням. Крім того, за порушення строку виплати заробітної плати чинним законодавством передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність.

Якщо роботодавець порушує Ваші права, не бажає виплачувати зароблені Вами кошти і всі зусилля їх отримати виявилася марними, адвокати АО «Пленум» допоможуть у вирішенні проблеми.

Команда досвідчених адвокатів:
– проаналізує Вашу ситуацію;
– запропонує найбільш оптимальний варіант врегулювання спору;
– підготує необхідні документи та надасть супровід у врегулюванні спору, в тому числі у судовому порядку.

І пам’ятайте, від вибору адвоката залежить результат вирішення справи.


АО «Пленум» гарантує індивідуальний підхід до кожної ситуації з урахуванням конкретних обставин та пропонує Вам варіант вирішення проблеми, який дозволить отримати бажаний результат без витрачання особистого часу та зайвих витрат.

Стеченко Ярослав | 20.01.2020

Зв'яжіться із нами

Ми не завжди знаходимося в офісі, але завжди на зв'язку. Ви можете зателефонувати або написати та домовиться про зустріч з командою Адвокатського об'єднання "Пленум".
Plemun Google

Замовити зворотній дзвінок

Дякуємо, найближчого часу ми Вам зателефонуємо