Абонентське юридичне обслуговування

Абонентське юридичне обслуговування

КОМПЛЕКСНИЙ ПРАВОВИЙ СУПРОВІД БІЗНЕСУ


Абонентське обслуговування – це комплексне надання юридичних послуг на постійній основі для вирішення правових питань, що виникають у вашій компанії, протягом певного періоду, в обсязі та на умовах, погоджених при підписанні угоди. Юридичне обслуговування є однією з найбільш популярних послуг для бізнесу, оскільки перед кожною компанією, рано чи пізно, виникають проблеми, які можуть вирішити лише кваліфіковані спеціалісти.


Ще до відкриття бізнесу засновникам та керівникам компаній необхідно документально фіксувати кожне своє рішення або угоду, подавати звіти, виконувати чисельні законодавчі правила. Щоб розібратися у всіх тонкощах потрібно дослідити безліч законів, постанов, інструкцій та інших подібних документів. Саме тому професійні юристи, як правило, працюють в одній або кількох галузях права, постійно навчаючись та вдосконалюючи свої навички. Разом з тим, далеко не кожна компанія має можливість та необхідність утримати штатний юридичний відділ, особливо якщо допомога потрібна тільки час від часу.
Самостійне ж виконання юридичних завдань займає багато часу та суттєво збільшує можливі ризики. Так, єдина помилка в договорі може спричинити значні фінансові втрати, а за недотримання вимог законодавства часто загрожує адміністративна, чи, навіть, кримінальна відповідальність.
При цьому, навіть наявність одного штатного юриста не гарантує можливість якісного захисту інтересів підприємства та вирішення всіх правових питань.

Попередити фінансові та юридичні ризики може своєчасне залучення команди спеціалістів в різних галузях права, які мають необхідні знання та досвід для швидкого та ефективного їх розв’язання.
Однією з форм отримання правової допомоги команди професійних спеціалістів є абонентське юридичне обслуговування.


Розглянемо детальніше, що ж насправді представляє з себе даний різновид співпраці та у чому полягає відмінність від штатного юриста:

→ Економія коштів
Повноцінний віддалений юридичний відділ можливо залучити за вартістю, порівняною із зарплатою одного штатного юрисконсульта. Більш того, не має необхідності офіційного працевлаштування (оплати відпусток, лікарняних і т.д.), створення і утримання робочого місця, сплати податків і внесків, передбачених законом.

→ Підвищення ефективності
За вашим підприємством буде закріплено постійного юриста, який бере безпосередню участь у роботі над Вашими завданнями та, у разі необхідності спеціальних знань, залучає інших профільних спеціалістів адвокатського об’єднання «Пленум»

→ Фіксований бюджет
Договір абонентського юридичного обслуговування дозволяє заздалегідь зафіксувати вартість юридичного супроводу бізнесу та отримати знижку в порівнянні з проектним (разовим) наданням аналогічних послуг. Більшість юридичних послуг, які можуть Вам знадобитися, вже включені в предмет договору

→ Переваги адвокатського об’єднання
Адвокату надається ряд особливих прав і гарантій. Наприклад, на адвокатський запит будь-які організації зобов’язані надавати копії документів та інформацію, які можуть захистити інтереси підприємства. Штатний юрист без статусу адвоката не має права подавати такі запити, а відтак позбавлений можливості отримання необхідної інформації.


Поряд з тим, комплексний супровід буде корисним також підприємствам, які вже мають юриста у штаті. При цьому, юридичній компанії передається певна частина функцій з правового захисту або можлива спільна робота зі штатним юристом в окремих проектах чи напрямках.

Тобто, основні переваги комплексного юридичного обслуговування полягають у наступному:
→ Розвиток компанії під надійним юридичним захистом дасть можливість зосередитися на розвитку Вашого бізнесу, не відволікаючись на юридичну рутину
→ Забезпечення безпеки вашого бізнесу дозволяє уникнути юридичних помилок при складанні документів, переговорах чи спілкуванні з державними органами
→ Економія часу на роботу з юристами, оскільки не має необхідності укладення нового договору в разі виникнення термінового завдання
→ Інформація, отримана при абонентському обслуговуванню, є адвокатською таємницею
→ Можливість контролю на кожному етапі співпраці з поданням детальних звітів про виконану роботу
→ Фахівці завжди на зв’язку в режимі On-Line (телефон, е-mail, месенджер, особисті зустрічі)
→ Склад та кількість послуг формується індивідуально з урахуванням специфіки роботи Вашого бізнесу

Комплексне юридичне обслуговування користується попитом серед різних форм ведення бізнесу: від фізичної особи-підприємця, стартапу і до великої групи компаній.
Перелік необхідних послуг погоджується при укладенні договору на обслуговування та може бути переглянутий в подальшому з урахуванням побажань клієнта. Незалежно від обсягу та складності поставлених завдань, команда адвокатського об’єднання «Пленум» завжди готова оптимізувати процес обслуговування та створити умови, необхідні для досягнення максимального результату без зайвих переплат.

В рамках договору комплексного обслуговування клієнтом може бути отримано широкий спектр юридичних послуг, серед яких:
→ Усні та письмові консультації
→ Робота з договорами (розробка, аналіз, супровід)
→ Підготовка письмових документів (листів, заяв, запитів, протоколів тощо)
→ Позовна робота (підготовка позовів, скарг, відзивів, заперечень та ін.)
→ Зміни до статутних документів та супровід реєстрації
→ Особиста участь адвокатів чи юристів:
     → представництво в суді та в інших державних органах
     → супровід проведення перевірок
     → участь в ділових переговорах

Зазначений перелік не є виключним, адже лише Ви визначаєте які послуги є необхідними та мають бути надані адвокатським об’єднанням.


Більш детальну інформацію щодо порядку обслуговування бізнесу ви знайдете на сторінці Ваш особистий юридичний відділ.

Радник | 10.02.2021

Зв'яжіться із нами

Ми не завжди знаходимося в офісі, але завжди на зв'язку. Ви можете зателефонувати або написати та домовиться про зустріч з командою Адвокатського об'єднання "Пленум".
Plemun Google

Замовити зворотній дзвінок

Дякуємо, найближчого часу ми Вам зателефонуємо