Події / новини

Супровід участі в публічній закупівлі очікуваною вартістю близько 2 млн. грн. 16.11.2022 | Irina Venhruk

Завдяки плідній співпраці спеціалістів АО Пленум та представників нашого постійного клієнта підготовлено пакет документів для участі в публічній закупівлі очікуваною вартістю близько 2 млн. грн.

 

Під час виконання проекту проаналізовано історію замовника, проведено аналіз попередніх його торгів, визначено причини відхилення пропозицій учасників, подані скарги тощо. Також з відкритих джерел перевірено чи були відміни процедури закупівель, чи виконані замовником попередні договори. Після прийняття клієнтом рішення про участь в тендері, здійснено аналіз вимог тендерної документації, підготовлено необхідні запитання, виявлено дискримінуючи положення та висунуті вимоги про їх усунення.

 

За результатами проведеного аукціону пропозицію нашого клієнта визнано найбільш вигідною, а подані документи - такими, що відповідають всім вимогам тендерної документації та чинного законодавства.

 

Таким чином наш клієнт знайшов нового замовника, що допомогло розширити ринок збуту, поповнити портфоліо і, звичайно, отримати прибуток.

 

Юристи Plenum надали комплексний супровід передачі в оренду офісної нерухомості 28.12.2021 | Andriy Stels

На прохання постійного клієнта адвокатське об'єднання Пленум виступило юридичним радником у процедурі підготовки та передачі в оренду офісного приміщення у місті Київ.

 

Підписанню договору передувала перевірка компанії-орендодавця та об'єкта нерухомості, ведення переговорів з власником, правова експертиза та внесення необхідних змін до запропонованого договору з метою максимального захисту прав та інтересів нашого клієнта.

 

Завдяки оперативній командній роботі орендар у найкоротші терміни отримав можливість переїхати до нового орендованого офісу та впевненості у надійності укладеної ним угоди.

Створення наглядової ради 29.11.2021 | Andriy Stels

Ключову роль в управлінні компанією займає наглядова рада, якій власники (акціонери) товариства можуть делегувати частину своїх повноважень.

 

Юристами корпоративного відділу АО "Пленум" підготовлено пакет документів для створення нового контролюючого органу, який передбачає правовий статус та повноваження Наглядової ради нашого клієнта.

 

Особливу увагу було приділено розмежуванню компетенції наглядової ради та загальних зборів, прийняттю рішень щодо погодження окремих угод, обранню виконавчого органу та встановленню винагороди, а також таким питанням як: скликання ради, створення підрозділів та вибір аудитора.

Супровід продажу корпоративних прав 17.11.2021 | Andriy Stels

Юристи АО «Пленум» супроводили процедуру купівлі-продажу корпоративних прав компанії, яка займається будівництвом та наданням в оренду нерухомого майна.

 

Особливість процедури полягала в тому, що організаційна структура товариства суттєво змінювалася, що вимагало підготовки необхідної документації та її подання до державних органів.

 

Корпоративні юристи Пленум надавали правову підтримку на всіх етапах проведення угоди (від первинних переговорів та до моменту завершення формальностей), що дозволило сторонам мінімізувати фінансові та часові витрати, а також виконати всі вимоги чинного законодавства.

Створення іноземним інвестором бізнесу в Україні 19.10.2021 | Андрій ФАДЄЄВ

Юристами Адвокатського об'єднання Пленум було підготовлено та реалізовано "дорожню карту" для нашого клієнта - іноземного інвестора щодо створення та запуску будівельної компанії в Україні. У рамках проекту було розроблено організаційну структуру компанії, підготовлено всі необхідні документи, здійснено їх легалізацію, а також подання до відповідних державних органів.


Процедуру реєстрації товариства з обмеженою відповідальністю було проведено протягом 24 годин з моменту підписання всіх документів.


Крім того, у зв'язку з необхідністю залучення іноземних громадян для роботи в компанії, юристами було отримано дозволи на їх працевлаштування. В подальшому, для документального оформлення підстав для перебування на території України таких працівників, були підготовлені документи для отримання посвідки на проживання.

Зв'яжіться із нами

Ми не завжди знаходимося в офісі, але завжди на зв'язку. Ви можете зателефонувати або написати та домовиться про зустріч з командою Адвокатського об'єднання "Пленум".
Plemun Google

Замовити зворотній дзвінок

Дякуємо, найближчого часу ми Вам зателефонуємо