Супровід участі в публічній закупівлі очікуваною вартістю близько 2 млн. грн.

Аукцион тендер 16.11.2022 |

Завдяки плідній співпраці спеціалістів АО Пленум та представників нашого постійного клієнта підготовлено пакет документів для участі в публічній закупівлі очікуваною вартістю близько 2 млн. грн.

 

Під час виконання проекту проаналізовано історію замовника, проведено аналіз попередніх його торгів, визначено причини відхилення пропозицій учасників, подані скарги тощо. Також з відкритих джерел перевірено чи були відміни процедури закупівель, чи виконані замовником попередні договори. Після прийняття клієнтом рішення про участь в тендері, здійснено аналіз вимог тендерної документації, підготовлено необхідні запитання, виявлено дискримінуючи положення та висунуті вимоги про їх усунення.

 

За результатами проведеного аукціону пропозицію нашого клієнта визнано найбільш вигідною, а подані документи – такими, що відповідають всім вимогам тендерної документації та чинного законодавства.

 

Таким чином наш клієнт знайшов нового замовника, що допомогло розширити ринок збуту, поповнити портфоліо і, звичайно, отримати прибуток.

 

Зв'яжіться із нами

Ми не завжди знаходимося в офісі, але завжди на зв'язку. Ви можете зателефонувати або написати та домовиться про зустріч з командою Адвокатського об'єднання "Пленум".
Plemun Google

Замовити зворотній дзвінок

Дякуємо, найближчого часу ми Вам зателефонуємо